maanantai 31. joulukuuta 2012

Materia

Tänään aloitin päivän tekemällä vihersmoothieta. Yksi omppu, kurkku, lehtiselleriä, sitruunamehua, avokadoa... hurauta... sauvasekoittimella. But will it blend? Jep. Iso lasillinen kahvia menikin siinä ootellessa, että sauvasekoitin jaksaa hurrailla kovat hedelmät läpi. Tuli vaan mieleen sitten taas se blenderi, että oispa sellainen kiva. Eilisessä smoothievideossakin jota katsoin ei siis ehkä varmaan ollenkaan mainostettu vitamixiä, kun se logo oli käännetty katsojaan päin, ja hassusta asennosta se Tara sitä surautti. Jep. Vai haluisinko sittenkin Blendtecin, ku niillä on kivempia mainoksia? Toisaalta kyllähän se smoothie sitten valmistui tuolla sauvasekoittimellakin. Mutta voi kun se blenderi ois kiva! Se vaan maksaa niin monta rahaa.

Oon yrittänyt ajatella, että rahaa se vaan on, ja jos se menee miun hyvinvointiin ni ihan sama. Mut ku ei niitä rahoja sillai vaan oo. Oon yrittänyt harrastaa sillai, ettei tarvis ostella kauheasti uusia välineitä. Joogailen kotona semmossella matolla, jonka ostin joskus muistaakseni kympillä Kortepohjan joogakerhon ohjaajalta. Mut sit kun on salilla lainamatolla, ni on sillai, et voishan sitä tännekin tuoda oman maton, kun ei sitä jaksais kantaa mukana. Tai siis unohdan aina ottaa sen mukaan. Lähinnä kai siksi kun kuljen suoraan koulusta salille. Tai siis eihän sitä tarvikaan, kun siellä on niitä lainamattoja. Sit kans joululomalla kun luisteli erilaisilla pinnoilla, mm. matoilla ja parketeilla, niin tuli sellainen olo, että voi kun oisi kiva se matkamatto. Suunnittelussa ois siis vähän niiku pari maton ostoa. 

Salilla taas pörräilen ilman kenkiä. Ei ne näyttäis olevan ainakaan kesällä tarpeelliset. Mut talvella salin lattia on kovin kylmä. Joo. Niin jännää olisi myös mennä kehonkoostumusmittaukseen! 
Hulluutta.

Mut nii, vaikka kuinka hillitsis itsensä, niin kyllä sitä rahaa palaa silti. Laskinkin sitten paljon tänä syksynä on mennyt: 

Astangan asanakurssi: 100€
Personal Trainer 185€
Salikortti 50€
10x kortti Pranaflow 108€

Urheiluliivejä pari kappaletta 96,44€ (no muut liivit olikin jo aika kammoja ja olikin aika ostaa uusia.)
Kaksi t-paitaa alesta 5€ (Piti ostaa pari löysää paitaa että kehtaa käydä salilla. Niistä voisin kyllä sanoa, että jooga on muuttanut jo jotain kehonkuvassa, nimittäin löysät paidat valuvat naamalle alaspäin katsovassa koirassa, ja nykyään oon tunneilla hihattomassa. Ennen en ois varmaan kehdannut.)
Muutama minipyyhe, ehkä 12€.

Yhteensä siis 544,44€ (Horror. Ei ois ehkä pitäny laskea >.<)

Yllättäen parhaat joogahousut löytyivät Kiertsiltä ilmaiseksi. Ne on niiku kokoa liian pienet, teoriassa. Oikeesti ne on just hyvät, kun rullaa vaan sen lantiolla yleensä olevan osan ylös asti. Sit ei tarvi säätää mitään, kun ne ei valu, niiku muut, muka urheiluun tarkoitetut housut.


Osa karhuista on niiku unimpressed ja yks nauraa sille, että essipessi pyyhkii naamansa niiskuneidin persiiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti