tiistai 1. tammikuuta 2013

Joogaa joka päivä, osa 3?

Tänään aloitin aamun viherpirtelöllä niin kuin eilenkin. Sen kanssa söin paahdettuja cashewpähkinöitä ja manteleita pienen kupillisen. No joo, söin myös näkkäriä juustolla ja kahvia. Varmaan toi smothie-pähkinäsettikin riittäis kalorimääränsä puolesta, varsinkin jos smoothiessa on avokadoa.
Oon nyt ajatellut, että ainakin lomalla ehtii tehdä tommosia. Katotaan sit loman jälkeen, jaksaako aamuisin suristella ennen kouluunlähtöä.

Eilen tein semmosen randomjoogasarjan ennen suihkua ja nukkumaan menoa. Joinain päivinä vähän takkuaa tää joogaa joka päivä -hommeli. Vaikka ei se nyt silleen ajallisesti ole paha, jos yrittää tehdä 15 minuuttia vähintään. Mut sit ajattelee koko päivän, että ehkä myöhemmin, ei nyt napostele. Ja sit onkin jo ilta ja väsyttää.

Tänään sit ajattelinkin joogailla jo aamulla. Oikeesti ainakin astangaharjoitus pitäis tehdä aamulla, mut ehkä aamupalan ja irkkailutuokion jälkeen oli aamupala tarpeeksi sulanut. Katoin sit youtubesta semmosen Tara Stiles -videon ku Keeping it up -poses when you don't feel like practising.
Siinä oli ekana aika hankala toi tree pose, kun en oikein pysy siinä. Jalka jäi vähän koukkuun ja heiluin eestaas. Sit siinä tehtiin vain oikea puoli ja se sanoi että teeppä sit vasen puoli. Hö. Kyllä nyt vois molemmat puolet tehä, jos tekee jotain nettivideoo. Kun se on paljon helpompi tehä perässä kun on joku valmis sarja. Pitäis kai katsella vain semmosia pitempiä videoita, joissa on koko sarja.

Tein kanssa samasta setistä semmosen Start where you are -the ultimate calorie burner. Noissa kummassakin oli siis se että tehtiin vain toinen puolin, niin tein tästäkin sit kummatkin puolet, mut vaan kerran. Sit kokeilin vielä sellasta Mindful practice, mindful eating. Siinä olin vaan treessä vaiks ois ollu eagle, kun en oikei tiiä miten se ois pitäny tehä. Plöp.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti