torstai 3. tammikuuta 2013

Joo okei. Oliko miulla jotain sääntöjä vai? Tänään söin aamupalaksi vihersmoothien lisäksi toista smoothieta jossa oli puolukkasurvoksen lisäksi sokerillista omppujogurttia. Koska en miä voi heittää ruokaa pois. Se ois vaan tyhmää. Toi nyt kuitenkin oli viime vuoden puolella ostettu ja öö...

Teoriassa loppuäivä meni sääntöjen mukaan. Tuumasin, että vois kai nyt mennä siivoamaan sen joogasalin, ja koska bussikorttia ei ole, vois yhdistää siihen kauppamatkan keskustaan, jos kerran joutuu sinne asti menemään.

Minua ei pitäis päästää Punnitse et säästään. Ostin mm. kaikkea. Kaikesta järkevää oli se mantelivoi ja vaniljajauhe joita menin ostamaan. Mut sit mukaan tarttui mm. myös semmosia kuivattuja omenapaloja (Näitähän voi laittaa ruispuuroon ja se on parempi kuin se, että tungen siihen jätti-ison voisilmän!) Pakastekuivattuja mansikoita (nam nam jännempää puuroa!) ja kamomillankukkia (Laitankin smoothieen kamomillavettä!) Kävellessäni poispäin vilkaisin kuittia ja mietin hetken, että voisinko mennä takaisin ja palauttaa mansikat. Horrorkalliita. Mut sit ajattelin että aijai kyllä se puuro sit on hyvää, ja kerrankos sitä vaan, mut ei enää ikinä tän jälkeen.

Nii ja onneksi Keskimaa muisti mua semmosella ilmaisella erikoiskahvilla. Tottakai valitsin sen jossa oli Mariannekarkkeja. Teoriassahan en rikkonut sääntöjä, koska siivouksen lisäksi kävin vähän capoeirassa. Soittelin tamburiinia kun tyypit pelasi. Yritin myös laulaa vähän. Ei ihan onnistunut laulaminen ja soittaminen samaan aikaan.

Tuli muuten liikuttua tänään enemmän kuin piti, koska kaupungille mennessä Harjun kohdalla pyörän ketjut tippuivat. Kronks. Yritin niitä laittaa paikoilleenkin Metsurin herkun eteisessä (koska pullopalautuksen vieressä on käsienpesuumahdollisuus) mut ei ne menny paikoilleen, vaikka ystävällinen ohikulkijakin tarjosi apuaan. Että kävelin siitä sitten joogasalille ja sieltä kotiin.

Illalliseksi join myös smoothieta, oli pakko kokeilla kun internetissä oli ohje. Siihen tuli banaani, maapähkinävoita, vaniljaa, kaakaojauhetta, kanelia, vaahterasiirappia ja mantelimaitoa. Aika jännää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti