torstai 24. tammikuuta 2013

Kieltämättä joskus on käynyt mielessä, just siinä vaa'alla varmaan, että alkoholi ja tupakki olisivat parempia stressinhallintakeinoja kuin syöminen, mutta mokkapalat ja suklaa vaan maistuu paremmalle! Tietty alkoholissa on kuulemma niitä PIILOKALOREITA.

Mut siis onks miulla syömishäiriö? No emmätiä. Ei sitä ahmimista varmaan lasketa, jos se tapahtuu yöaikaan. Eikä sitä varsinkaan lasketa, jos se on jonkun lääkkeen aiheuttamaa. Eikun oikeesti oon vaan  läski. Kaikki on tekosyitä. Pahimpana masennusaikana olin joskus kaksi viikkoa sängyssä poistuen kotoa vain ruokakauppaan. Eikun siis ei mikään masennus, vaan oon laiska. Ihan kohta otan itseäni niskasta kiinni. Ehkä sit kun niskakumpu laihtuu pois ja siinä on läysää ihoa.

KIITOS MIRTAZAPIN 2003-2012!

Psyykenlääkkeet on jänniä. En tietenkään voi olla varma että johtuiko tietyt asiat semmoisista. Yksi lääke aiheutti yösyömistä, yhdestä kuivui suu, yksi pisti hikoilemaan, ja yksi oksetti. Se oli parasta että söin sitä varmaan kolme viikkoa ennen kuin tajuisn lopettaa. Miksi minä tein sen itselleni? No varmaan se laiskuus sit taas.Viimeisimmässä ei kai ole mitään kovin huonoa sivuvaikutusta. Tosin ilmeisesti en voi enää mennä verenluovutukseen. Jos oikein ymmärsin, niin ei niinkään sen lääkkeen takia, vaan diagnoosin. Tosin en ole varman diagnoosistakaan. Viimeksi kun menin valittamaan että päätä särkee kauhein usein, sain nukkulääkkeen. Joo. En miä ymmärrä. Joskus vaikuttaa siltä, että lääkitykset on vaan lottoamista, ja miä voitin kaikki sivuvaikutukset.

EI KAI MINUN TARVII OLLA KOHERENTTI KUN RANTTAAN!?
Sovin nyt itseni kanssa, että ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti