tiistai 8. tammikuuta 2013

Ällöyden essipessi testaa internetsin joogavideoita

No niin. Juutuubi suositteli miulle eilen tällasta videota: YOGA BOOTY GODDESS BOOTY.
En tiedä miten se tarjoilee toimii, voi olla että olen joskus etsinyt perseen isonnusliikkeitä. Luulen ettei sellaisia ole. Olihan se sit pakko kokeilla, koska ekat pari minuuttia oli niin hulvattomia:
"We believe that focusing on our inner booty reflects to our outer booty"
"Inhale again and feel your inner booty just rising up bubbling and sparkling"
 Vai olikohan se sittenkin inner beauty...?

Itse jumppa oli aika tylsä sitten. Joo, jumppa, koska ihmeen rivakoita liikkeitä siinä oli. Periaatteessa venyttäviä liikkeitä oli, jotka ois ehkä venyttäny, jos niitä ois tehny hitaammin? Olihan ne niiku välillä lapsen asennossa, mut... nii. Syvä hengitys sisäänkin oli aika nopa, en ees ehtinyt hengittää niin nopsaan. Luulisin et oikea jooga on yleensä hitaampaa ja silti siinä tulee enemmän hiki. Voisko siitä päätellä jotain? noh, tulipahan tehtyä.

"Take your hands into a cup in front of your heart. This is miracle mudra. Bring your gaze down, looking into the cup of your hands. Envision all the miracles of life, overflowing from your cup. At the same time, envision all the miracles of life, flowing into your heart. Close your eyes, and feel your cup runneth over." Nii... harmi etten tehny tätä eilen, ois ollukki kuukupissa ees jotain.

Nyt kun mietin, ni ei ois ees kantsinu klikata, koska nyt Juutuubi suosittelee miulle vielä enemmän tuubajoogaa? Hienosti vedän...

Äskeisen jälkeen oli semmonen olo, et vois tehdä oikean harjoituksen. Tein semmosen ku Brain Balancing Kundalini set with Sarah. Se oli Yoga todayn, ni ajattelin et ehkä se vähän laatua takaisi.

"There's an electrical current that you can feel between your arms and head"

Muistiinpano: en tajuu kundaliinijoogaa. Pitänee pysyä fyysisemmissä harjoituksissa.

Koska noi oli niin hassuja ni tein sit vielä Sadie Nardinin Total transformation yoga flow for legs, thighs, glutes, lower back, core and arms. Ehkä hieman liikaa tasapainottelua miulle, half moon pose oli kovin haparoiva. Joo. Että semmonen päivä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti