tiistai 25. joulukuuta 2012

Melkein joogaa joka päivä

Tiistaikin oli taas sitten vähän tyhmä päivä kanssa, koska unohdin varata joogatunnin, joten se oli peruttu, kun siellä ei ollut ketään. Kävin sitten shoppailemassa muutaman korttipelin lisäosan. Steve Jackson games ei ollut tänä vuonna ihan hirveän hyvin tehnyt lisäosia kaikkiin Munchkineihin, (luulin että lisäosien hankkiminen ratkaisisi lahjaongelmat noin ikuisesti) mutta aika hyvin kuitenkin. Mukaan tarttui Munchkin Half horse will travel ja Space ships, sekä Cthulhu dice.

Keskiviikkona menin astangasalille, ja oho, alkeistunti oli peruttu. Siellä oli just ollu joku omatoimitunti, joten siinä oli vielä jotain tyyppei hengailemassa vähän. Siivosin astangasalin, jonka jälkeen tuumasin, että voinhan miä tanssia täällä vaikka. Vähän niiku "tanssin"jotain 6 minuuttia ehkä. Paikalle pölähti jossain vaiheessa Lutakon työntekijä ja sähkömies, jotka korjasivat pistorasiaa. En miä sit kehdannut enää tanssia, kun ne pilas tunnelmankin laittamalla valot päälle. Tein sit joogasarjan silleen, et kävelin aina välillä seinän viereen lunttaamaan julisteesta, et mitäs seuraavaksi...

Torstaina olin varannut tunnin Villielolle. Taina oli kiva, kun se piti tunnin, vaikka olin yksin. Tehtiin chakrasarja. Sitä ilmeisesti tehdään yleensä aamuisin. Taina sanoi, että kantsis joogata joka päivä vähän, joten ajattelin, että tekisin joululomalla joka päivä jotain. Illalla tuumasin, että voisin käydä salilla, kun ei joululomalla pääse, kun on matkoilla. Kävin sitten tekemässä semmosen lyhyen sarjan erilaisia ylävartalon juttui. Toisin sanoen olin siellä vaan puoli tuntia, en tehnyt minkään ohjelman mukaan oikeastaan, mut sillai toistoja eri jutuista, ja toivoin vaan että siinä ois jotain järkeä. 

Perjantaina internetsitututkin tervehtivät palaavaa aurinkoa tervehdyksillä, joten minäkin tein muutaman aurinkotervehdyksen. Yritin vähän säveltää sekaan jotain flowjuttuja mitä tehtiin edellisenä päivänä. Loppupäivä menikin pakatessa ja matkustellessa Tampereelle. Siellä käveltiin asemalta Kj:n ja Itamin kämpille. Tietysti valitin koko matkan, kun oli kylmä ja tylsää. Pileissä oli ruokana kaikkee namia. Tsilisipsit ois muuten tosi hyvä laihdutusruoka, kun niitä voi syödä vain yhden kerrallaan. No varmaan se  Pileiden jälkeinen yö nukuttiin sohvalla, joten seuraavana aamuna ranka tuntui just siltä. Tein pari aurinkotervehdystä. 

Lauantaina käytiin kylpylässä. Oli melkoista luksusta. (Kiitos kreikkalainen jogurtti. Vaikka homehduitkin ennen parasta ennen -päivää, oli sinusta silti iloa. Voitin siis kylpylälahjakortin jogurttipaketista. Luulen että siksi, ettei kukaan muukaan ensin tajunnut mikä koodi sinne nettiin pitää laittaa.) kelluttiin siellä varmaan jotain pari tuntia. Eihän se mitään kauheen liikunnallista ollut paria vastavirtauintia lukuunottamatta. Mut mukavaa oli. Syötiin pizzat uimisen jälkeen. Sitten tulikin vähän kiire, kun katottiin että junalle pitäis ehtiä. Kumiankka-raukka tais jäädä sinne ravintolan tiskille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti